*Potrebna je predhodna rezervacija. Termin bomo najprej preverili in nato potrdili.
- ZA SEZONSKO OBARVAN KROŽNIK -
Tradicionalna pohorska jed, katero pri nas zelo cenimo. Vsako leto organiziramo prijateljska tekmovanja ter krajše programe, ki omogočijo večjo kulinarično raznolikost pri pripravi te spoštoavne regionalne jedi.
Alergeni: proso, ješprenj, pšenico, list. zelene
Čeprav izvira iz 9. stoletja in je pripisan, kot goveji golaž, Madžarskim narodnim jedem, ga z veslejem pripravimo tudi pri nas. Priljubljen širom stare Avstro-Ogrske, cenjen danes povsod po Evropi.
Alergeni: pšenico, jajca, list. zelene
Tradicionalna jed, ki je še predvsem poznana v Sloveniji. Ta jed še posebej tekne v sezoni gob, ki jih je na Pohorju v velikem številu.
Alergeni: ajdo, mleko, pšenico, list. zelene
Znana tradicionalna slovenska narodna jed, naj bi bila uvrščena med zaporniške jedi, ki je zelo okusna. Jed piporočamo vsem, ki iščejo kulinarično izkušnjo Pohorske regije.
Alergeni: pšenico, ješprenj
Naše zrezke Vam nudimo v pestri izbiri načina priprave: naravne, dunajske ali pariške. Izbirate pa še lahko med puranjimi ali svinjskimi.
Alergeni: jajca, pšenico
- ZA SLADKOSNEDE.. ali pač? -
Dolgi naziv PRS: VLAHO, Vladimir Hötzl s.p.
Davčna SI/Matična: 11313188/3871371000
SKD: I55.204 - Planinski domovi in mladinska prenočišča
Uradni naslov: Frajhajm 64, 2208 Pohorje
@2024 Ruška Koča na Arehu, vse Pravice pridržane
Designed by tronlab